Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
 

Αφρ. Μπιζά: Σε καθολική χρήση από αύριο, Πέμπτη η ΟΕΔΑ Φυλής

Αναρτήθηκε: 20.06.2018

Σε καθολική χρήση  θα τεθεί από αύριο η ΟΕΔΑ Φυλής,  επιτρέποντας την είσοδο όλων των οχημάτων σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Αφροδίτη Μπιζά.

Η κα Μπιζά σε δηλώσεις στο ραδιοσταθμό στο «105,5 Στο Κόκκινο » ανέφερε ότι η βλάβη που προκλήθηκε προ δεκαημέρου από τη ρηγμάτωση στο μέτωπο που εναποθέτουν τα απορριμματοφόρα των δήμων τα απορρίμματα , έχει αποκατασταθεί στο σύνολό της.

Σήμερα, όπως και χθες η λειτουργία  του ΧΥΤΑ καθώς και των δύο νέων χώρων που διατέθηκαν, αναμένεται να είναι ικανοποιητική.

Χθες μεταφέρθηκαν  πάνω από 2.500 τόνοι απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ –ημερησίως σε κανονικές συνθήκες μεταφέρονται 4.300 τόνοι – ενώ μεταφέρθηκαν και μεγάλες ποσότητες στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Σχιστού, καθώς και στο εργοστάσιο μηχανικής ανακύκλωσης.

Από σήμερα το μεσημέρι θα επιτραπεί  πέραν των οχημάτων – πρέσες και η είσοδος  μεγαλύτερων οχημάτων, οπότε  θα ομαλοποιηθεί σύντομα και η εικόνα της πρωτεύουσας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος