Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
 

2.500 τόνοι απορριμμάτων μεταφέρθηκαν σήμερα στην ΟΕΔΑ Φυλής

Αναρτήθηκε: 19.06.2018

Την Πέμπτη θα λειτουργήσει  με πλήρη κανονικότητα ο ΕΣΔΝΑ, επιτρέποντας την είσοδο όλων των οχημάτων στην ΟΕΔΑ της Φυλής. Έως τότε θα έχουν ολοκληρωθεί πλήρως οι αντιστηρίξεις των νέων εγκαταστάσεων που διέθεσε για την  αποφόρτιση  των απορριμμάτων ο Σύνδεσμος. Παρά την εντατικοποίηση των εργασιών  για την σταθεροποίηση της ρηγμάτωσης που σημειώθηκε προ 10ημέρου στα ταμπάνια (χώροι απόθεσης απορριμμάτων),  η συνεχής βροχόπτωση των τελευταίων ημερών δεν επέτρεψε την ασφαλή αποκατάσταση τους. Οπότε και διατέθηκαν οι δύο νέοι χώροι  που έχρηζαν αντιστήριξης. Η λειτουργία τους από χθες το απόγευμα  όπως και αυτή του  ΧΥΤΑ επέτρεψε την αποκομιδή ικανοποιητικής ποσότητας σκουπιδιών, η οποία συνεχίστηκε και σήμερα με ικανοποιητικούς ρυθμούς.
Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Αφροδίτη Μπιζά σήμερα μεταφέρθηκαν  στην ΟΕΔΑ πάνω από 2500 τόνοι απορριμμάτων  και από αύριο το μεσημέρι θα επιτραπεί  πέραν των οχημάτων – πρέσες και η είσοδος  μεγαλύτερων οχημάτων, οπότε  θα ομαλοποιηθεί σύντομα και η εικόνα της πρωτεύουσας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος