Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
 

Κοινή συνέντευξη Τύπου Γ. Πατούλη, Απ. Τζιτζικώστα, Λ. Κυρίζογλου για «Κλεισθένη Ι», Μακεδονικό και Μεσοπρόθεσμο

Αναρτήθηκε: 18.06.2018

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λ. Κυρίζογλου θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (Βας. Όλγας 198), την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι»  από το υπουργείο Εσωτερικών, τις εξελίξεις στο Μακεδονικό ζήτημα καθώς και την οικονομική ασφυξία που προκαλούν στην Αυτοδιοίκηση τα όσα προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Γ. Βοσκόπουλος, ο  πρόεδρος της ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας Ε. Λαμπάκης, ενώ θα παραβρεθούν ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Καραγιάννης και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Ι. Λώλος

 

 

 

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ στις 2 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη

 

Μετά τη συνέντευξη Τύπου και ώρα 14:00, στα γραφεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος