Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Και τα Σάββατα «στέκι για διάβασμα», η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου

Αναρτήθηκε: 12.05.2018

Ανοιχτό για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα είναι το Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου, και τα Σάββατα έως τις 15 Ιουνίου, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Κορδελιού- Ευόσμου.

Παράλληλα αναφέρει ότι, η Δημοτική Βιβλιοθήκη επαναλαμβάνει και φέτος την εν λόγω πρωτοβουλία, μετά τη μεγάλη αποδοχή και ανταπόκριση που είχε από τους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων, κατά την περσινή περίοδο.

Ο χώρος του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου δεν είναι μόνο ευρύς, σύγχρονος και λειτουργικός, αλλά είναι  και  πολύ φιλόξενος, ήσυχος και  φωτεινός για αυτό και  οι μαθητές της Γ’ Λυκείου τον προτιμούν για « διάβασμα», γιατί εκτός των άλλων αλληλοϋποστηρίζονται ψυχολογικά,  λύνουν μεταξύ τους κάποιες απορίες, έχοντας παράλληλα  άμεση πρόσβαση α) στα βιβλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τα οποία καλύπτουν το φάσμα όλων των επιστημών, β) σε μεγάλο αριθμό έγκυρων περιοδικών και οπτικοακουστικού υλικού αλλά και το γεγονός ότι στο χώρο του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης υπάρχει ελεύθερο  δίκτυο wi-fi  εξυπηρετεί   τη μελέτη των μαθητών ακόμη περισσότερο.
 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος