Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
 

Παρεμβάσεις αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού στην Κατερίνη

Αναρτήθηκε: 19.04.2018

Στην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού σε κάθε γειτονιά, με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων, με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται, η τοποθέτηση σωμάτων υπερόδιου δημοτικού φωτισμού σε τμήματα των οδών Ίωνος Δραγούμη, Αγίας Αικατερίνης, Αναλήψεως, 25ης Μαρτίου & Τραπεζούντος.

Στόχος των παρεμβάσεων, που γίνονται με βάση φωτομετρικές μελέτες είναι η αναβάθμιση της  απόδοσης – ποιότητας του  φωτισμού και ταυτόχρονα η εξοικονόμηση ενέργειας – πόρων και η αποφυγή της φωτορύπανσης. Επιπλέον, η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Κατερίνης.

Γενικότερα, οι παρεμβάσεις του συγκεκριμένου τμήματος επικεντρώνονται στο φωτισμό των οδών και των κοινόχρηστων χώρων συμβάλλοντας έτσι, στην άνεση και ασφάλεια σε ό,τι αφορά μετακίνηση των ατόμων, καθώς και στην ικανοποίηση σχετικών αιτημάτων των κατοίκων, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος