Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
 

Ρόδος: Διαγωνισμός για την επισκευή του Δημοτικού ακινήτου – Ιατρείου στο Ροδίνι- Στον ίδιο χώρο και το Κοινωνικό Φαρμακείο

Αναρτήθηκε: 06.04.2018

Τη διακήρυξη για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση –διαμόρφωση κτιρίου για στέγαση  δημοτικού Ιατρείου οδού Βεργίνας» στο Ροδίνι, συνολικού προϋπολογισμού 110.000 ευρώ, όπου θα  εγκατασταθούν  οι Κοινωνικές Δομές Υγείας της περιοχής, υπέγραψε πρόσφατα ο δήμαρχος Ρόδου Φ. Χατζηδιάκος.

Σύμφωνα με τη τεχνική μελέτη, προβλέπεται η αποκατάσταση και η διαμόρφωση του υφιστάμενου δημοτικού ακινήτου(οδός Βεργίνας), για τη στέγαση : του δημοτικού Ιατρείου και τη μετεγκατάσταση  του Κοινωνικού Φαρμακείου, που λειτουργεί με τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ο  Δήμος Ρόδου,  από την περιοχή του Αγ. Ιωάννου, καθώς  δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις του προγράμματος.

Στην ίδια μελέτη  προβλέπεται η διαμόρφωση των χώρων του 21ου Νηπιαγωγείου, αλλά και η δημιουργία χώρου στέγασης  συλλόγων, προκειμένου ο δήμος Ρόδου να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση που παρατηρείται, σύμφωνα με τα αιτήματα που  καταγράφονται από την υπηρεσία.

Στα πλαίσια του έργου θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων: οικοδομικές και  – ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, προκειμένου να καταστεί το κτίριο  λειτουργικό.

Προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 26/04/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.

Ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 03/05/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.

Ο Δήμος Ρόδου  προκήρυξε το  διαγωνισμό με ανοιχτή διαδικασία μέσω του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.  με προϋπολογισμό 110.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του θα γίνει από ιδίους πόρους του Δήμου.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος