Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
 

Πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία της Καισαριανής και σε δημόσια κτίρια

Αναρτήθηκε: 28.03.2018

Ο Δήμος Καισαριανής συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού του ΕΔΣΝΑ. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργός συμμετοχή μαθητών και πολιτών στην ανακύκλωση χαρτιού.

Από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση ειδικών μεταλλικών κάδων έντυπου χαρτιού (πράσινου χρώματος με κίτρινο καπάκι) στα σχολεία της πόλης , στο Δημαρχείο, στα συνεργεία του Δήμου και στα ΕΛΤΑ. Η αποκομιδή θα γίνεται με τα ειδικού τύπου απορριμματοφόρα του ΕΔΣΝΑ που θα μεταφέρουν το υλικό προς ανακύκλωση.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης ενημερωτικές δράσεις και εκδηλώσεις για την ανακύκλωση τόσο για τους μαθητές όσο και για το σύνολο των κατοίκων της Καισαριανής.

Ο Δήμος Καισαριανής έχει καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης αποβλήτων από το 2015, καθώς και για διαχείριση βιοαποβλήτων. Όπως τονίζει, θα συνεχίσει τη διεκδίκηση για να χρηματοδοτηθούν τα προγράμματα ώστε ο Δήμος και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος