Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
 

Δέκα Κέντρα Κοινότητας χρηματοδοτεί το Ε.Π. “Ήπειρος 2014-2020”

Αναρτήθηκε: 19.03.2018

Με την ένταξη του Κέντρου Κοινότητας δήμου Δωδώνης, ολοκληρώθηκε η  αντίστοιχη πράξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020».

Συνολικά θα λειτουργήσουν στην Ήπειρο δέκα Κέντρα Κοινότητας, τα οποία έχουν στόχο να αποτελέσουν τοπικό σημείο αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και τις υπηρεσίες που υλοποιούνται στην εκάστοτε περιοχή.  Συγκεκριμένα τα Κέντρα Κοινότητας θα λειτουργήσουν στους δήμους Ιωαννιτών, Αρταίων, Ζηρού, Νικ. Σκουφά, Ζίτσας, Πάργας, Σουλίου, Πρέβεζας,  Ηγουμενίτσας,  Δωδώνης, με τον συνολικό τους προϋπολογισμό να ανέρχεται σε  1.343.040 ευρώ.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δωδώνης

Ειδικότερα, το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δωδώνης», προϋπολογισμού 112.320 ευρώ, αφορά στη χρηματοδότηση για τρία χρόνια της στελέχωσης της δομής με δύο άτομα προσωπικό και ορισμένων λειτουργικών δαπανών.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Δωδώνης, θα παρέχει:

  • υποδοχή-ενημέρωση-υποστήριξη των πολιτών
  • συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές
  • υπηρεσίες βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου και διασφάλισης της κοινωνικής ένταξης των ωφελουμένων.

Το Κέντρο Κοινότητας θα στεγαστεί στο ισόγειο του Δημαρχείου Δωδώνης (Αγία Κυριακή Θεριακησίου). Θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-16:00 και θα εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους του δήμου Δωδώνης.

 

 

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος