Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
 

Ορεινή ποδηλασία και τρέξιμο στο δήμο Προσοτσάνης

Αναρτήθηκε: 14.09.2012

Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του ποδηλάτου και του βουνού τρέχουν στην περιοχή του Μενοικίου όρους και της κοιλάδας του Αγγίτη ποταμού. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου ο  χαρακτήρας των αγώνων είναι λαϊκός, η συμμετοχή είναι ελεύθερη, ενώ ο στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη του αθλητικού Τουρισμού στη περιοχή.

Συνολικά θα διεξαχθούν δύο αγώνες σε ένα διήμερο, το Σαββατοκύριακό 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Το είδος των αγώνων καθώς και οι κατηγορίες των αθλητών που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να καλύψουν όλες σχεδόν τις απαιτήσεις των φίλων της ποδηλασίας στο βουνό.

Οι διοργανωτές θα παρέχουν σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής περιηγήσεις σε αξιοθέατα της περιοχής και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας. Οι διοργανωτές δίνουν πληροφορίες και λεπτομέρειες για τους αγώνες και από την ηλεκτρονική σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο διαδίκτυο ( http://bikeraces.prosotsani.gr).

Ο οδηγός που περιέχεται στη σελίδα  παρέχει στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για το πώς θα φθάσουν στην Προσοτσάνη, πού μπορούν να φάνε, να κοιμηθούν, να διασκεδάσουν , κάνοντας χρήση των σχετικών εκπτώσεων που έχουν πετύχει γι’ αυτούς οι διοργανωτές.

Ειδικές πληροφορίες για τους αγώνες καθώς και αναλυτικοί χάρτες του ίχνους της διαδρομής, γραφήματα με τις υψομετρικές μεταβολές αλλά και ψηφιακά δεδομένα για δημιουργία ROUTES και TRACKS διατίθενται και αποστέλλονται κατόπιν επικοινωνίας στους ενδιαφερόμενους έναντι ενός λογικού αντιτίμου από την τεχνική επιτροπή των αγώνων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος