Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
 

Συνάντηση Π. Σκουρλέτη με δήμαρχο Κεφαλονιάς

Αναρτήθηκε: 09.01.2018

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, με τον Δήμαρχο της Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, τις διαδικασίες υλοποίησης έργων, αλλά και για τις νέες δυνατότητες του Υπουργείου Εσωτερικών να υποστηρίξει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ή να ενισχύσουν υποδομές προς όφελος των πολιτών.

Ο υπουργός Εσωτερικών επανέλαβε ότι η προσέγγιση του υπουργείου στα κοινά ζητήματα που αντιμετωπίζουν διαφορετικοί δήμοι, επιδιώκεται να είναι συνολική με παρεμβάσεις θεσμικού χαρακτήρα και όχι αποσπασματικές.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε επίσης, για τις δυνατότητες χρηματοδότησης από τα νέα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο, μεταξύ άλλων για έργα αγροτικής οδοποιίας, για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και την κατασκευή παιδικών χαρών.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος