Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
 

1,23 εκ. ευρώ στο δήμο Αθηναίων για δίκτυα ακαθάρτων και συνδέσεων από την περιφέρεια Αττικής

Αναρτήθηκε: 20.12.2017

Την ολοκλήρωση της κατασκευής αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και συνδέσεων στην 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, προϋπολογισμού 1.239.025 ευρώ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καμίνης.

Το έργο χρηματοδοτείται για ποσό 972.851,88 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, και για ποσό 266.173,30 ευρώ από πόρους του Δήμου. Αφορά δε στην ολοκλήρωση της κατασκευής αγωγών οριστικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων καθώς και συνδέσεων των παρόδιων ακινήτων σε αυτό, της 4ης και 5ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν σε τμήματα των οδών: Αιγιαλείας, Σεπολίων, Λεχόβου, Β. Ηπείρου, Ελλησπόντου, Ερύμανθου, Ισμήνης, Κλυτίας, Λαοδάμαντος, Βοσπόρου, Πρεβέζης, Ξανθίππης, Λένορμαν, Λιοσίων, Μοράβα, Δαμβέργη, Μανιτάκη, Σημαντήρα (σε δύο σημεία), Παπαναστασίου, Ζυμπρακάκη, Ν. Βότση, Χαιρέτη, Θεμισκύρας, Αίμωνος, Βλαχορραφτίου, Μοναστηρίου, Λεβιδίου, Βουθρωτού, Τιμαίου, Πλάτωνος, Άστρους, Πυρσού, Ρόδου, Καρπενησίου, Αυλώνος, Λεγκράν, Κωνσταντινουπόλεως, Οιδίποδος, Βλαστού, Νιρβάνα, Καραβία, Μήδειας, Τραυλαντώνη και Ελικώνος.

Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο έχει δημοπρατηθεί από τον δήμο Αθηναίων και εκτελείται από τη Διεύθυνση Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων χώρων του δήμου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος