Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Έκτακτη συνεδρίαση ΔΣ Αθηναίων για τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών του Αθήνα 984

Αναρτήθηκε: 17.12.2017

;Συνεδριάζει εκτάκτως με πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, αύριο Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την καταχρηστική δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 984 και των διοικήσεών του.

Πριν από τη συνεδρίαση, ο Γ. Καμίνης θα δεχθεί στο Δημαρχείο τα προεδρεία της ΕΣΗΕΑ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών και της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών, προκειμένου να τους ενημερώσει αλλά και να συζητήσουν για τις περαιτέρω ενέργειές τους. Οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων θα πάρουν τον λόγο και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα κληθεί να εγκρίνει σχετικό ψήφισμα.

«Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων, χωρίς νόμιμη αιτιολογία, την περασμένη Πέμπτη δέσμευσαν τους λογαριασμούς του «Αθήνα 984», από τους οποίους πληρώνονται οι 120 και πλέον εργαζόμενοί του, ενώ προχώρησαν και στη δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών προέδρων της ΔΕΡΑ Αθήνα 984 – και των συγγενικών τους προσώπων, για δήθεν οφειλή τέλους χαρτοσήμου επί των δημοτικών επιδοτήσεων.

Πρόκειται για μία αυθαίρετη, καταχρηστική και χωρίς νόμιμη αιτιολογία απόφαση, που λαμβάνεται εις βάρος μιας δημοτικής επιχείρησης και ελήφθη χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, και παρά τις αντίθετες γνωματεύσεις που καταρρίπτουν το εφεύρημα περί οφειλής τέλους χαρτοσήμου επί της δημοτικής επιχορήγησης, και μάλιστα αναδρομικά από το έτος 2006!».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος