Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
 

Με εκπροσώπους της Τ.Α. στην Κέρκυρα συναντάται σήμερα η Ρ. Αντωνοπούλου

Αναρτήθηκε: 04.12.2017

Η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ώστε να αποτελέσει ο ανερχόμενος τομέας ένα εναλλακτικό μοντέλο δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και μια καινοτόμα πρόταση για την παραγωγή και τη δημιουργία απασχόλησης, θα βρεθεί στο επίκεντρο των συναντήσεων που έχει σήμερα στην Κέρκυρα η Αν. Υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θοδωρή Γιαλατσάτο, και τον Δήμαρχο Κέρκυρας, Κωνσταντίνο Νικολούζο.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Κέρκυρας, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο στις 18:30 μ.μ, θα εξεταστεί η πορεία της Νέας Γενιάς Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποιούνται στον Δήμο Κέρκυρας απo συνολικά 893 ανέργους που μετέχουν στο πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, η κ. Αντωνοπούλου θα επισκεφθεί έργα που έχουν ολοκληρωθεί στο πλαίσιο της Κοινωφελούς, ενώ την Τετάρτη η Αν. Υπουργός θα έχει συναντήσεις με εγχειρήματα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που δραστηριοποιούνται στα Ιόνια Νησιά.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος