Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019
 

Καλαμαριά: Συνάντηση εταίρων του προγράμματος “SUITS mobility for Growth-Horizon 2020”

Αναρτήθηκε: 14.06.2017

Τη 2η συνάντηση μεταξύ των εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος ‘’ SUITS’’ Supporting Urban Integrated Transport Systems: Transferable tools for Local Authorities- HORIZON 2020 για την αστική βιώσιμη κινητικότητα, διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουνίου, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από τους  22 εταίρους από 11 ευρωπαϊκές χώρες, εντός των οποίων περιλαμβάνονται (άμεσα ή έμμεσα) και εννέα (9) δημοτικές αρχές πόλεων (Coventry-Ην. Βασίλειο, Τορίνο-Ιταλία, Ρώμη-Ιταλία, Καλαμαριά-Ελλάδα, Alba Iulia- Ρουμανία, Βαλένθια- Ισπανία, Klaipeda- Λιθουανία, Έρφουρτ και Στουτγάρδη- Γερμανία).

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι η  «πορεία και την εξέλιξη του προγράμματος -οικονομικά θέματα”, καθώς και “τεχνικά θέματα όπως την από κοινού ανάπτυξη εργαλείων και μεθόδων υλοποίησης πρωτοβουλιών που αφορούν στη βιώσιμη αστική κινητικότητα και την  ανταλλαγή εμπειριών και μεταφοράς γνώσεων μεταξύ των εταίρων”

Όπως σημειώνεται,  φιλοδοξία της συνάντησης είναι να δώσει κατευθύνσεις προς την εμπέδωση την καλύτερη διαχείριση και εφαρμογή του προγράμματος από τους  εταίρους ώστε τα τελικά αποτελέσματα από την ολοκλήρωση του να συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη συνεισφορά της αστικής βιώσιμης κινητικότητας στην καθημερινότητα της ζωής του πολίτη μιας αστικής πόλης.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος