Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
 

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης καλεί σε σύσκεψη κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τα ναρκωτικά και τους άστεγους στην πόλη

Αναρτήθηκε: 06.06.2017

Σε σύσκεψη για τους άστεγους και τους ουσιοεξαρτημένους καλεί σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων συγκαλεί στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της Αθήνας κοινή σύσκεψη με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη διαχείριση δύο σημαντικών ζητημάτων για τη λειτουργία της πόλης και την προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού: το θέμα των αστέγων καθώς και εκείνο της διακίνησης και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στην Αθήνα.

Στους αρμόδιους υπουργούς  Υγείας, Πρόνοιας και Δικαιοσύνης, θα παρουσιαστούν οι θέσεις της δημοτικής αρχής, καθώς και τα συμπεράσματα πρόσφατης ημερίδας που διοργάνωσε ο δήμος Αθηναίων για τη στέγαση και την ένταξη ουσιοεξαρτημένων –αστέγων και μη– σε δομές θεραπείας ή προσωρινής στέγης.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος