Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
 

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΕΒΕΑ για την επιχειρηματικότητα

Αναρτήθηκε: 27.04.2017

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΒΕΑ για την ανάκαμψη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της απασχόλησης υπεγράφη χθες στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας της περιφερειάρχη Ρένα Δούρου με το ΔΣ του ΕΒΕΑ, όπου παρουσιάστηκε η στρατηγική της Περιφέρειας για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας.

Κατά την παρέμβασή της η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η οποία συνοδευόταν από τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής Κοσμά Παπαχρυσοβέργη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα, η οποία έρχεται να επισφραγίσει αυτή τη μέχρι τώρα παραγωγική συνεργασία Αττικής και ΕΒΕΑ. Μια συνεργασία την οποία σήμερα αναβαθμίζουμε: τη συστηματοποιούμε, την εμβαθύνουμε και την καθιστούμε ακόμη πιο ουσιαστική μέσα από ένα μνημόνιο συνεργασίας».

Η Περιφέρεια ήδη συνεργάζεται εποικοδομητικά με το ΕΒΕΑ για την υλοποίηση σειράς δράσεων ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Αυτή η συνεργασία εντάσσεται σε σειρά συνεργειών με τους σχετικούς φορείς επιχειρηματικότητας (Επιμελητήρια, κ.α.).

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος