Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020
 

ΟΑΕΔ: Μετά το Πάσχα το πρόγραμμα για την απασχόληση 10.500 ανέργων σε ΟΤΑ και δημόσιο

Αναρτήθηκε: 13.04.2017

Μέχρι τέλος Απριλίου αναμένεται να κοινοποιηθεί προκήρυξη του ΟΑΕΔ για  πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και άλλων Δημοσίων Φορέων για την απασχόληση 10.500 ανέργων.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος θα επιχορηγούνται επιχειρήσεις των δήμων και των περιφερειών αλλά και υπηρεσίες άλλων δημοσίων φορέων προκειμένου να προχωρούν στην πρόσληψη 10.500 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών. Ο μισθός θα είναι μέχρι 600 ευρώ, η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι δώδεκα μήνες και με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, ενώ θα υπάρξει δυνατότητα ανανέωσης ορισμένων συμβάσεων για άλλον ένα χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ότι στο πρόγραμμα θα ενταχθούν άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τουλάχιστον για δώδεκα μήνες πριν από την υποβολή της σχετικής αίτησης. Στις προϋποθέσεις  θα είναι να εξακολουθούν να είναι άνεργοι κατά την προκήρυξη του προγράμματος και να κατέχουν κάρτα ανεργία ανανεούμενη ανά μήνα.

Να έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία καταγγελίας της σύμβασης εργασίας και να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την ίδια ημερομηνία.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος