Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020
 

Αναβαθμίζονται τρία σημαντικά κτίρια του δήμου Ζωγράφου

Αναρτήθηκε: 08.02.2017

Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Επισκευές – συντηρήσεις στις βίλες Κοτοπούλη, Βουγά και Βοναπάρτη», υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 154.430 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από πόρους της Περιφέρειας Αττικής. 

Το έργο έχει ως στόχο την αναβάθμιση τριών σημαντικών οικοδομημάτων του Δήμου Ζωγράφου που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής και συμβάλουν στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης των πολιτών. Παράλληλα, οι βίλες Κοτοπούλη και Βουγά αξιοποιούνται σήμερα ως χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων, ενώ η βίλα Βοναπάρτη, ως Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογενειών (ΣΚΟ). Οι παρεμβάσεις κρίνονται αναγκαίες και αφορούν στη συντήρηση και στην επισκευή των συγκεκριμένων χώρων, χωρίς να αλλοιωθούν τα στοιχεία που τους καθιστούν ξεχωριστούς, με γνώμονα την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους καθώς και την ενίσχυση των δράσεων πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος