Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
 

Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στο Δήμο Ιλίου

Αναρτήθηκε: 01.02.2017

Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού «Νικόλαος Λιάκος» στο Ο.Τ. 729 του Δήμου Ιλίου», υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.116.000 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Το έργο αφορά στη δημιουργία ενός νέου βρεφονηπιακού σταθμού στον Δήμο Ιλίου συνολικής δυναμικότητας 40 νηπίων με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα κατασκευαστεί επί της οδού Ελλησπόντου 4, περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο, αύλειο χώρο και θα είναι συνολικής δόμησης 404,51 τ.μ.

Επισημαίνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Αττικής.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος