Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
 

 Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την κακοκαιρία στις  νότιες ΗΠΑ

Αναρτήθηκε: 23.01.2017

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις νότιες ΗΠΑ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών, σύμφωνα με τον νέο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές.

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στη Τζόρτζια, η οποία επλήγη από μια σφοδρή καταιγίδα, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων της Πολιτείας.

Πέντε ακόμη άνθρωποι αγνοούνται, σύμφωνα με τον Μπάντι Ντιούκ δήμαρχο της πόλης Αντέλ.

Τέσσερις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίστηκαν το Σάββατο το πρωί από ανεμοστρόβιλο στον νότιο Μισισιπί.

Η καταιγίδα προκάλεσε και σοβαρές υλικές ζημιές, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους της αμερικανικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA), με πτώσεις δέντρων και ηλεκτρικών καλωδίων που προκάλεσαν τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε πολλές κομητείες.

Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει για το πέρασμα μιας άλλης σειρά επικίνδυνων ανεμοστρόβιλων που θα συνοδεύονται από σφοδρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές, σε βόρεια και  κεντρική Τζόρτζια την Κυριακή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος