Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
 

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του δήμου Κοζάνης και της πόλης Lucheng της Κίνας

Αναρτήθηκε: 22.01.2017

Ενδιαφέρουσες προοπτικές ανάπτυξης ανοίγει το μνημόνιο συνεργασίας  που υπέγραψαν  ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και ο δήμαρχος της πόλης Lucheng Hu Xiaodong,  της περιοχής WENZHOU της Κίνας.

Στο μνημόνιο συνεργασίας περιλαμβάνεται η  ανάπτυξη των σχέσεων και της συνεργασίας των δύο πόλεων σε τομείς όπως η οικονομία, ο πολιτισμός, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η εκπαίδευση.

Η αποστολή στην Κίνα έγινε με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του αναγκαστικού συνεταιρισμού Κρόκου και της εταιρείας HUANGGANG για την προώθηση του Κρόκου στην Κίνα. Ο Δήμος Κοζάνης στήριξε και  στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των κροκοπαραγωγών, για την είσοδο του «χρυσαφιού» της περιοχής σε μεγάλες αγορές.

Στις συναντήσεις  με τους Κινέζους αξιωματούχους παρουσιάστηκαν και άλλα προϊόντα του τόπου μας  ενώ άνοιξε και ένας δίαυλος επικοινωνίας για τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Το ενδιαφέρον των Κινέζων ήταν μεγάλο και στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Κοζάνης απέστειλε πρόσκληση για να επισκεφθούν την περιοχή μας.

Η υπογραφή του μνημονίου έλαβε χώρα στο δημαρχείο της πόλης LUCHENG στις 9 Ιανουαρίου 2017.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος