Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
 

Ψηφιακή έκδοση με τα αξιοθέατα και τις εκδηλώσεις του 2017, από το Δήμο Προσοτσάνης

Αναρτήθηκε: 06.01.2017

Στη δημιουργία ηλεκτρονικής έκδοσης, που προβάλει τα πανέμορφα φυσικά τοπία, τα πιο αντιπροσωπευτικά σημεία πολιτισμού, τις παραδοσιακές γεύσεις, τη ζεστασιά των φιλόξενων κατοίκων και φυσικά τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα της περιοχής, προχώρησε ο Δήμος Προσοτσάνης.

Πρόκειται για την αφετηρία μιας  προσπάθειας για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού,  από το  Δήμο,  η οποία, όπως σημειώνει προλογίζοντας, τις 55 ψηφιακές σελίδες με πλούσιο φωτογραφικό  υλικό,  ο δήμαρχος Άγγελος Λύσσελης, αποτυπώνει την επιθυμία, οι μοναδικές εμπειρίες στη γη που αγαπούν όσοι ζουν εκεί, να μοιραστούν σε όσους την επισκεφθούν, και  την προσδοκία να την αγαπήσουν.

Δείτε την ψηφιακή  έκδοση με τα αξιοθέατα& εκδηλώσεις -δρώμενα 2017 του Δήμου Προσοτσάνης

Πλούσιο υλικό με πληθώρα φωτογραφιών ανά τομέα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να αντλήσουν και από τον ταξιδιωτικό οδηγό του Δήμου Προσοτσάνης- Visit Prosotsani- σε ηλεκτρονική μορφή στο site www.prosotsani.gr.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος