Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
 

«Ένα Βουνό 4 Εποχές» στην Αμφίκλεια

Αναρτήθηκε: 26.11.2016

ΑμφίκλειαΔιημερίδα για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού και του εναλλακτικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού,  διοργανώνει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας την ερχόμενη Πέμπτη 1η και Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 έως τις  21.00, στο  αμφιθέατρο του ΚΠΕ Αμφίκλειας.

Στόχος της  είναι, η συνεργασία, συζήτηση και προτάσεις, με εισηγητές ανθρώπους που τόλμησαν  κάτι πρωτοπόρο στον τομέα του αγροτουρισμού, του τουρισμού αλλά και στο χώρο των εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Η πρώτη ημέρα Πέμπτη 1  Δεκεμβρίου  θα αφορά επιχειρήσεις και επαγγελματίες με καινοτόμες πρακτικές από όλες τις Παραπαρνάσσιες περιοχές που θα αναλύσουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τη σημερινή κατάσταση και το μέλλον των επενδύσεών τους.

Η δεύτερη ημέρα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα αφορά τις εναλλακτικές δραστηριότητες στον Παρνασσό και πως θα μπορούσαν πρακτικά να αναπτυχθούν.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος