Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
 

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν παιδικό σταθμό για να πάρουν κοτόπουλα και τυριά

Αναρτήθηκε: 20.10.2016

παιδικός σταθμόςΈκπληκτοι οι υπάλληλοι του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού “τα ελαφάκια” στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης ανακάλυψαν το πρωί ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το χώρο.

“Διέρρηξαν την καγκελόπορτα και την κεντρική είσοδο. Είχαν πάει στα γραφεία, τα είχαν ανακατέψει όλα χωρίς να πάρουν κάτι. Κατέβηκαν όμως στις αποθήκες και άρπαξαν τρόφιμα. Πήραν μόνο φρέσκα προϊόντα όπως κρέατα και τυριά” ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr η διευθύντρια του δημοτικού σταθμού, Ελένη Τσολακίδου και συμπλήρωσε αφού παραβίσαν την αποθήκη που ήταν τα νωπά τρόφιμα πήραν γύρω στα 7,5 κιλά κασέρι, άλλα τόσα κιλά τυρί φέτα και 20 κιλά κοτόπουλα. Οι άνθρωποι ήταν πεινασμένοι”.

Οι άγνωστοι δράστες, όπως είπε η διευθύντρια του δημοτικού παιδικού σταθμού, έκοψαν τα καλώδια και απενεργοποίησαν το συναγερμό του νηπιαγωγείου ενώ φεύγοντας αφαίρεσαν από το χώρο και ένα καρότσι μεταφοράς τροφίμων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος