Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019
 

Ηράκλειο Αττικής: Κύκλος ομιλιών για την οικονομική κρίση

Αναρτήθηκε: 09.10.2016

κρίσηΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη του δήμου Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει από αύριο κύκλο ομιλιών σε συνεργασία με την ομάδα λογοτεχνών «Συγγραφείς Ηρακλείου Αττικής» και μαζί ανοίγουν το επίκαιρο θέμα «Προσεγγίσεις στην κρίση της σύγχρονης ελληνικής κοινωνία».

Πέντε ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις, πέντε ξεχωριστές εκδηλώσεις, από αυτόν τον μήνα έως και τον Δεκέμβριο, στην Βίλα Στέλλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

10/10 Χρήστος Λορέντζος: Το φαινόμενο της οικονομικής κρίσης. Οι επιπτώσεις στον ψυχισμό του ανθρώπου και ο ρόλος της Λογοτεχνίας σήμερα».

24/10 Γιώργος Δαρέμας: «Κρίση αξιών και πολιτισμική παρακμή στη νεώτερη Ελλάδα». Σπύρος Γεωργίου: «Ευθύνη. Η κρίση του νοήματος – το νόημα της κρίσης».

7/11 Σπύρος Κουτρούλης: «Η κρίση της μεταμοντέρνας ιστοριογραφίας. Παρερμηνείες και αδιέξοδα». Κατερίνα Ρόρη: «Η ψυχολογία και τα βιώματα του παιδιού σήμερα. Πόσο επηρεάζει η σκέψη και η συμπεριφορά».

2/11 Αντώνης Φουντούλης: «Λάθε βιώσας. Η επικούρεια φιλοσοφία ως λύση στο πρόβλημα της κρίσης».

5/12 Νίκος Ηλιάδης: «Η νέα πραγματικότητα στα πλαίσια οικονομίας της Γνώσης».

 

Όλες οι ομιλίες εκκινούν στις 19.00 (Βίλα Στέλλα, Γαλήνης & Σοφίας, Ηράκλειο Αττικής).

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος