Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020
 

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η λειτουργία των Δημοτικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Αναρτήθηκε: 30.08.2016

koinoniko frontistirioΣυνεχίζεται  η λειτουργία των Δημοτικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2016 – 2017 μετά και τη σχετική έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της πρωτοβουλίας  είναι, η διδακτική και παιδαγωγική ενίσχυση των αδύνατων μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, προκειμένου να είναι σε θέση χωρίς επιπλέον δαπάνες να αντεπεξέλθουν στις σχολικές υποχρεώσεις τους και παράλληλα να υποστηριχθούν στην προσπάθειά τους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο πρόγραμμα, που πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχουν εθελοντικά εκπαιδευτικοί που θα διδάξουν δωρεάν μαθητές γυμνασίου και λυκείου καθώς και αποφοίτους που επιθυμούν να συμμετάσχουν εκ νέου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Για την υλοποίηση του προγράμματος, που δεν επιβαρύνει οικονομικά τον προϋπολογισμό  του Δήμου Θεσσαλονίκης, αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

 

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος