Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
 

Μουσικοκινητικό φεστιβάλ στη Δημοτική Αγορά Χανίων

Αναρτήθηκε: 24.07.2016

μουσικοκινητικό φεστιβάλΓια πάνω από ένα αιώνα η κεντρική αγορά των Χανίων εκτός από τον εμπορικό της χαρακτήρα, αποτελεί επίσης κέντρο πολιτισμού. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται στο χρόνο και προσαρμόζεται στις συνθήκες του σήμερα, αποτελώντας πάντα σημείο αναφοράς και σύνδεσης της χανιώτικης κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό το φεστιβάλ Undertow ξεκινά για πρώτη φορά φέτος στα Χανιά, έχοντας σαν άξονα την Δημοτική αγορά των Χανίων και δίνοντας βήμα σε εναλλακτικούς μουσικούς και performer να παρουσιάσουν τα έργα τους για πρώτη φορά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι καλλιτέχνες αυτοί, Χανιώτες και μη, καλούνται να εμπνευστούν από ήχους, εικόνες, αρχιτεκτονική, ιστορία η οτιδήποτε άλλο μπορεί άμεσα η έμμεσα να τους συνδέσει με το ευρύτερο πλαίσιο της αγοράς και να παρουσιάσουν τα έργα τους το βράδυ της Τετάρτης 3 Αυγούστου μέσα στον χώρο της αγοράς σε παράλληλες δράσεις μουσικής και performance.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν: Venus Volcanism & In Atlas, Στέλιος Μανουσάκης, Μιχάλης Παρασκάκης, Δημήτρης Σιδέρης, Γιώργος Σκρέτης, omni4m, Γιώργος Χρηστάκης, Αλίκη Χιωτάκη, Χριστίνα Φοίτου, Ευδοξία Σταφυλαράκη, Μαρία Μέντεζ, Ελια Βεργανελάκη, Ιώ Ασηθιανάκη, Μαρία Μαλαξιανάκη.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στη Δημοτική Αγορά των  Χανίων.

Με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της Ένωσης Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς Ν. Χανίων.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος