Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Υποδομές για επισκέπτες με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα στο Δήμο Κόνιτσας

Αναρτήθηκε: 01.06.2016

ΚόνιτσαΔύο χώρους στάθμευσης για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα ετοιμάζει με ταχύτατες διαδικασίες ο Δήμος Κόνιτσας, προκειμένου να υποδεχθεί το καλοκαίρι, τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού.

Ο πρώτος χώρος βρίσκεται στο βάθος της Πλατείας Φρυζή. Ήδη έγινε διαγράμμιση του χώρου που είναι αποκλειστικός για στάθμευση μόνο αυτοκινούμενων τροχόσπιτων. Σύντομα θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις ύδρευσης, αλλά και η   κατασκευή ενός χώρου πρασίνου αναψυχής δίπλα στο χώρο αυτό.

Ο δεύτερος χώρος βρίσκεται πλησίον του ποταμού Βοϊδομάτη, στο Δ.Δ. Κλειδωνιάς εκτάσεως 5 στρεμμάτων. Ήδη έγινε από το Δήμο το πρώτο καθάρισμα και ισοπέδωση του χώρου και μέσα στον Ιούνιο θα γίνει η ύδρευση και η διαγράμμιση των θέσεων στάθμευσης.

Το εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην τουριστική κίνηση και στην προσέλκυση εναλλακτικών τουριστών,  μιας η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κόνιτσας, εκτός από το σπάνιας ομορφιάς φυσικό περιβάλλον διαθέτει, προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες χειμώνα και καλοκαίρι.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος