Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
 

Δ. Αβραμόπουλος:Πολύ φτωχά τα αποτελέσματα της εφαρμογής της μετεγκατάστασης προσφύγων

Αναρτήθηκε: 20.05.2016

Δ. ΑβραμόπουλοςΤην “απογοήτευσή” του για τα “πολύ φτωχά αποτελέσματα της εφαρμογής της μετεγκατάστασης” εξέφρασε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την είσοδό του στη σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

“Θα ζητήσω από τους υπουργούς να αρχίσουν να έχουν αποτελέσματα στο θέμα αυτό. Η μετεγκατάσταση συνδέεται με την αλληλεγγύη και η αλληλεγγύη δεν μπορεί να εφαρμόζεται à la carte” υπογράμμισε.

Επίσης, ο Έλληνας επίτροπος ανέφερε πως θα συζητηθεί σήμερα η εφαρμογή της δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας, αλλά και το ζήτημα των συνόρων και η πρόταση για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής.

“H δήλωση πρέπει να τύχει πλήρους εφαρμογής, προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση στη Μεσόγειο, ειδικότερα σε ό,τι αφορά την παράνομη μετανάστευση”, σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος