Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
 

Bazaar χειμωνιάτικων ρούχων, από τη Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού-Αργυρούπολης

Αναρτήθηκε: 20.04.2016

ανταλλακτικό παζάρι ΙματιοθήκηςBazaar χειμωνιάτικων ρούχων θα πραγματοποιήσει  το ερχόμενο Σάββατο 23 Απριλίου από τις  10.00 έως τις 14.00,η Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δήμου, μπορούν ελεύθερα να επισκεφθούν τον χώρο της Δημοτικής Ιματιοθήκης στην οδό Τριπόλεως 19 Αργυρούπολη (απέναντι από το Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ) και να επιλέξουν διάφορα μεταχειρισμένα είδη, κυρίως ένδυσης.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του Δήμου, οι οποίοι λόγω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών αντιμετωπίζουν βασικές δυσκολίες διαβίωσης.

Η Δημοτική Ιματιοθήκη τελεί υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και λειτουργεί χάρη στην συνεχή παρουσία και συνδρομή μιας οργανωμένης ομάδας εθελοντών πολιτών, οι οποίοι διευκολύνουν στην οργάνωση των προσφερόμενων ειδών και την εξυπηρέτηση των προσερχόμενων.

Σημειώνεται  ότι, τα προς διάθεση είδη προσφέρονται κυρίως από ιδιώτες πολίτες ενώ κάποια παραχωρούνται από καταστηματάρχες της πόλης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλουν στην στήριξη αρκετών ανθρώπων  που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η Δημοτική Ιματιοθήκη λειτουργεί:

κάθε Τετάρτη 17.00 – 19.00 για την παραλαβή ειδών &

κάθε Σάββατο 10.00 – 13.00 για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων

Στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, η Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού-Αργυρούπολης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα παραμείνει κλειστή το Μ. Σάββατο 30 Απριλίου και το Σάββατο 7 Μαΐου. Θα επαναλειτουργήσει το Σάββατο 14 Μαΐου.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος