Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
 

Νέα ιστοσελίδα του Δήμου Προσοτσάνης, με τίτλο «Ενεργός Πολίτης»

Αναρτήθηκε: 14.04.2016

cityprosotsani.grΜια νέα ιστοσελίδα, τέθηκε σε λειτουργία στο Δήμο Προσοτσάνης. Βρίσκεται στη διεύθυνση www.city.prosotsani.gr  και έχει τίτλο «Ενεργός Πολίτης».

Πρόκειται για ένα πόρταλ που έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη (smartphone, tablet, laptop, επιτραπέζιο υπολογιστή) και ενσωματώνει τρεις εφαρμογές:

1) Βελτιώνω την πόλη μου

Η εφαρμογή επιτρέπει σε όσους ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται το Δήμο Προσοτσάνης να αναφέρουν τοπικά προβλήματα όπως: πεταμένα σκουπίδια, καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια, παράνομες διαφημιστικές πινακίδες κλπ. Οι καταχωρήσεις συνοδεύονται από σχετική φωτογραφία. Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να κάνουν προτάσεις για τη βελτίωση των υποδομών της πόλης, αλλά και να σχολιάσουν και να δώσουν θετικές ψήφους στις υπάρχουσες καταχωρήσεις.

2) Αγγελίες

H εφαρμογή επιτρέπει τους εγγεγραμμένους χρήστες να ανεβάσουν δωρεάν αγγελίες ανακοινώνοντας θέσεις εργασίας ή χαρίζοντας, πουλώντας και ανταλλάσσοντας αντικείμενα που δε χρειάζονται.

3) Το βήμα του πολίτη

Το βήμα του πολίτη είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάθροισης ιδεών και ανθρώπων.

Είναι μια εφαρμογή όπου χρήστες με κοινά και όχι μόνο ενδιαφέροντα, μπορούν να τοποθετήσουν τις απόψεις τους πάνω σε ένα ή περισσότερα θέματα. Επίσης μπορούν να δημιουργήσουν συζητήσεις, να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και να μοιράζονται πληροφορίες για θέματα ποικίλης ύλης, λειτουργώντας ως μία διαδικτυακή κοινότητα.

Για την πλήρη πρόσβαση στις εφαρμογές απαιτείται εγγραφή και ενεργοποίηση του λογαριασμού από τους Διαχειριστές του ιστοχώρου.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος