Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
 

 Για την αύξηση των μετεγκαταστάσεων των προσφύγων στην Ευρώπη συζήτησαν ο Δ. Αβραμόπουλος και ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ 

Αναρτήθηκε: 30.03.2016

πρόσφυγες 3Για την αύξηση των μετεγκαταστάσεων των προσφύγων στην Ευρώπη συζήτησαν χθες στη Γενεύη, όπου πραγματοποιείται η διάσκεψη υψηλού επιπέδου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με θέμα την παγκόσμια συνευθύνη για την εισδοχή των προσφύγων από τη Συρία, ο Έλληνας επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Φίλιππο Γκράντι.

Εξάλλου, ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί σήμερα με τον γγ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ραντ Αλ Χουσεϊν, τον Καναδό υπουργό Μετανάστευσης Προσφύγων και Ιθαγένειας, Τζόντι Μακάλουμ, καθώς και με την ειδική απεσταλμένη του OHE για τη διάσκεψη κορυφής για την αντιμετώπιση των μαζικών προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, Κάρεν Αμπούζαϊντ.

Το μεσημέρι, ο Έλληνας επίτροπος θα μιλήσει εκ μέρους της ΕΕ σε πάνελ για τις “καλές πρακτικές” στην εισδοχή των προσφύγων από τη Συρία και αργότερα θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος