Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
 

Πρόταση για τη βιωσιμότητα του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» από το δήμο Ιλίου

Αναρτήθηκε: 20.02.2016

parkotritsi 2Συγκεκριμένες προτάσεις για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» κατέθεσε με επιστολή του προς τους συναρμόδιους υπουργούς ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

Όπως επισημαίνει η διαχείριση του Πάρκου θα πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση, χωρίς να το βαραίνουν τα προηγούμενα χρέη, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να διαφυλαχτεί ο δημόσιος χαρακτήρας του.

Στην επιστολή επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι επιμένει «στην παραχώρηση του Πάρκου στο Δήμο Ιλίου, χωρίς τα προηγούμενα οικονομικά βάρη». Στην περίπτωση αυτή ο δήμος θα χρηματοδοτήσει το απαιτούμενο ποσό για τη λειτουργία του από το ταμειακό αποθεματικό του και θα διαθέσει τον μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και το στελεχιακό δυναμικό του για τη συντήρησή του.

Αν η πρόταση αυτή γίνει αποδεκτή ο Δήμος Ιλίου θα συγκροτήσει Επιτροπή Διαχείρισης με εκπροσώπους: τον εκάστοτε Πρόεδρο του ΑΣΔΑ, τον εκάστοτε Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, εκπρόσωπο του Δήμου Ιλίου, εκπρόσωπο του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και εκπρόσωπο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Πρόεδρο που θα ορίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου.

Δείτε το πλήρες κείμενο της επιστολής

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος