Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

«CraftsinAction» στο Δήμο Πωγωνίου

Αναρτήθηκε: 12.02.2016

craftin ΠωγώνιΕνημερωτική εκδήλωση «info-Day» διοργανώνει σήμερα  Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα, ο δήμος Πωγωνίου, στο πλαίσιο του έργου «CRAFTIN – CraftsinAction».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό  Σχολείο του Καλπακίου, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν και να καταρτιστούν στο χώρο των παραδοσιακών τεχνών και της χειροτεχνίας και σε επαγγελματίες χειροτέχνες – τεχνίτες για να ενημερωθούν για τις δράσεις του έργου.

Οι συμμετέχοντες μεταξύ άλλων θα ενημερωθούν για τη συμβολή του έργου στην προσπάθεια διάσωσης των παραδοσιακών τεχνών και την ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο πλαίσιο της τοπικής οικονομίας, για τις δράσεις προώθησης της συνεργασίας μεταξύ επαγγελματιών στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας και Αλβανίας, για τα εργαλεία που παρέχονται για την προώθηση πωλήσεων καθώς και για τις επικείμενες εκδηλώσεις εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του έργου www.craftin.eu

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα-Αλβανία 2007-2013”

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος