Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Δυσαρεστημένος ο Γ. Μπουτάρηςαπό τη στάση των δημάρχων Δέλτα και Θέρμης για τα Hot spots

Αναρτήθηκε: 09.02.2016

ΜπουτάρηςΔυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με τη στάση των δημάρχων Δέλτα, Ευθύμη Φωτόπουλου και Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου στο θέμα της δημιουργίας hot spot στη Θεσσαλονίκη.

«Αισθάνομαι εξαιρετικά δυσάρεστα με τη συμπεριφορά των συναδέλφων των Δήμων» επεσήμανε ο κ. Μπουτάρης.

«Από τη μια μεριά ο Δήμος Δέλτα, φύγε διάολε από εμένα πήγαινε στο γείτονα μου, και από την άλλη μεριά διάβασα σήμερα το πρωί ότι ο δήμαρχος της Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ενώ είχε προτείνει ο ίδιος το πρώην στρατόπεδο 561 στη Θέρμη να χρησιμοποιηθεί γι αυτή τη δουλειά, δεν το βλέπω να το ξαναλέει. Ισα ίσα που εξέφρασε και αντίρρηση για την αξιοποίηση των Λουτρών της Θέρμης. Το θεωρώ απαράδεκτο” επισήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Όπως σημείωσε, πρότεινε τον χώρο δίπλα από το γήπεδο του Θερμαϊκού και να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις των Λουτρών της Θέρμης, που ανήκουν στο Δήμο Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την άποψη ότι τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων πρέπει να είναι χωρητικότητας 1000-1500 ατόμων για να είναι και διαχειρίσιμα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος