Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Προσφορές φαρμάκων δέχεται το Κοινωνικό Φαρμακείο Ζωγράφου

Αναρτήθηκε: 13.01.2016

κοινωνικό φαρμακείο

Στη σημασία της στήριξης του έργου και της προσπάθειας του Κοινωνικού Φαρμακείου από τους πολίτες, με προσφορές φαρμάκων κάθε είδους, επικεντρώνεται με ανακοίνωσή της η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, επισημαίνοντας ότι η  ομαλή λειτουργία του φαρμακείου, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την εθελοντική βοήθεια των πολιτών και την προσφορά φαρμάκων.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο εξυπηρετεί,  άτομα με προβλήματα υγείας, που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ή βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από αυτή ή είναι μέλη ευπαθών ομάδων που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

« Η έμπρακτη στήριξη όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν στο έργο και την προσπάθεια του Κοινωνικού Φαρμακείου είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της ανακούφισης όσων την έχουν ανάγκη»τονίζει, αφού η δομή παρέχει δωρεάν φάρμακα, παραφαρμακευτικό και αναλώσιμο υλικό, εφόσον τα διαθέτει, προσθέτοντας ότι, δέχεται προσφορές φαρμάκων κάθε είδους ακόμα και εάν είναι ανοιχτά ή χρησιμοποιημένα.

Τα σημεία του Δήμου  όπου οι πολίτες μπορούν να φέρνουν  να  φάρμακα είναι τα εξής:

  1. Δημαρχείο Ζωγράφου επί της οδού Γεωργίου Ζωγράφου 7 (2ος όροφος    – Κοινωνικές Υπηρεσίες)
  1. Κοινωνικό Φαρμακείο  – Ιωάννου Θεολόγου 22 (Παλαιό Δημαρχείο) Τηλέφωνο: 210-7481422 Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 10:00πμ-13:30μμ
  1. Α ΚΑΠΗ  –  Κρατερού και Λιβύης Ιλίσια
  2. Β ΚΑΠΗ -Γράμμου 19 Γουδί
  3. Γ ΚΑΠΗ – Κρήτης 1 Ζωγράφου
  4. Κυλικείο Κοιμητηρίου Δήμου Ζωγράφου
  5. Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Ανακρέοντος 60
  6. ΜΕΡΙΜΝΑ Δήμου Ζωγράφου  –  Γ. Ζωγράφου (κάτω από την Πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια)
  7. Δημοτικό Γυμναστήριο – Πολυφήμου

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ζωγράφου στο τηλέφωνο: 210-7715510

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος