Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
 

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

Αναρτήθηκε: 12.08.2018

Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή παιδιών η «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018», που πραγματοποιούν ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και άλλες 148 δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα.

Στο επίκεντρο της εκστρατείας βρίσκονται φέτος τα αγαπημένα δεδομένα: “Περασμένα» δεδομένα: Η λεία ενός πειρατικού πλοίου», «Φυσικά δεδομένα. Η Χρονογραμμή της μέλισσας», «Αγαπημένα δεδομένα για μένα. Τα βιβλία, οι ταινίες, η μουσική μου», είναι μερικές μόνο από τις δράσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τον κόσμο με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με πληθώρα δημιουργικών δράσεων για παιδιά, ηλικίας 6-12 ετών, που πραγματοποιούνται στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια της “Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018”, που ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο, είναι δωρεάν. Μάλιστα, καθοριστική για την επιτυχία της εκστρατείας είναι και η συμβολή των εθελοντών, που με τις γνώσεις, το μεράκι και τη θετική τους διάθεση συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια, ώστε οι Βιβλιοθήκες να μεταμορφωθούν σε χώρους πειραματισμού και τα παιδιά να ξαναδούν τα βιβλία ως ένα παράθυρο σε νέους κόσμους.

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δράσεων: Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, Υψηλαντών 30, Υπεύθυνη προγράμματος: Βιβή Χουδαλάκη, Προϊσταμένη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων. Τηλέφωνο: 2821 3 41662, email:library@chania.gr

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος