Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
 

Δήμος Λέρου: Σύσκεψη των μελών της Πολιτικής Προστασίας

Αναρτήθηκε: 07.08.2018

Σύσκεψη των μελών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λέρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3-8-2018 και ώρα 11.00 στο Δημαρχιακό μέγαρο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια και του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Μεραμπελιώτη.

Στη Σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ο Φρούραρχος και Διοικητής της ΥΝΤΕΛ, ο Υποδιοικητής της ΥΝΤΕΛ, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου και ο Διοικητής του 588ΤΕ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για τον βαθμό ετοιμότητος που βρίσκεται ο Δήμος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάθε ενδεχόμενο λόγω των επικρατουσών εποχιακών συνθηκών.

Επίσης οι εκπρόσωποι των Αρχών, ενημέρωσαν για τις ενέργειές τους τον Δήμαρχο Λέρου.

Ο κ.Κόλιας αφού ευχαρίστησε τους επικεφαλής των Αρχών, τόνισε τον υψηλό βαθμό συνεργασίας του Δήμου με όλες τις υπηρεσίες του νησιού, καθώς επίσης ευχαρίστησε και τους εθελοντές που πάντα είναι στο πλευρό των Αρχών όποτε τους ζητηθεί.

Τέλος αποφασίστηκε να υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα και να προχωρήσει άμεσα ο επανακαθορισμός των αντιπυρικών ζωνών της Λέρου και να τεθούν σε ετοιμότητα τα πυροσβεστικά οχήματα, οι υδροφόρες και οι οδηγοί τους.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος