Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 

Εγγραφές στο θερινό Κοινωνικό Φροντιστήριο δήμου Λέσβου

Αναρτήθηκε: 25.06.2018

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Λέσβου, επεκτείνει την λειτουργία της από εφέτος και κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, καλούνται  οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα Αγγλικών και οι οικογένειες τους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να καταθέσουν αίτηση  μαζί με αντίγραφο εκκαθαριστικού, στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου,  Αγίας Ειρήνης 10 στη Μυτιλήνη, τηλ. 22510-27501 εσωτ. 1, υπεύθυνη κα Βάσω Λαγουτάρη, από αύριο Τρίτη 26/6 μέχρι και την Παρασκευή 29/6, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να ξεκινήσουν από αρχές Ιουλίου τα μαθήματα διδασκαλίας τους.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για νέες εγγραφές έχουν οι μαθητές που το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 8.000,00 ευρώ με ένα παιδί, τις 10.000 με δύο παιδιά κ.λ.π. Θα συνεκτιμηθούν κοινωνικά κριτήρια (παιδιά μονογονεϊκών, πολυτέκνων κ.λ.π.). Ως εκ τούτου παρακαλούμε τους γονείς που διαθέτουν ανάλογα αποδεικτικά, να προσκομίσουν αντίγραφα τους.

Οι φοιτήσαντες μαθητές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Λέσβου κατά την προηγούμενη Σχολική περίοδο, θα συμπληρώσουν μόνο μια απλή αίτηση.

«Η νέα μας προσπάθεια στήριξης των απόρων μαθητών του τόπου μας θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική εθελοντική διάθεση και προσφορά της κας Πρωτούλη Αθηνάς, πτυχιούχο Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ,  να διαθέσει καθημερινά ένα πεντάωρο διδασκαλίας, προκειμένου να βοηθηθούν όσον το δυνατόν περισσότεροι άποροι μαθητές και μαθήτριες.

Για άλλη μια φορά προκαλεί σε όλους μας θαυμασμό και υπερηφάνεια η διάθεση προσφοράς των εκπαιδευτικών του τόπου μας που στήριξαν και στηρίζουν το Κοινωνικό μας Φροντιστήριο» τονίζει σε ανακοίνωσή του δήμος Λέσβου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος