Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 

«Μνήμης Ψήγματα» στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό Τρικάλων

Αναρτήθηκε: 19.06.2018

Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας, με έμφαση σε μνημεία και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλίας, του αρχαιολόγου και Επίτιμου Εφόρου Αρχαιοτήτων Δυτ. Θεσσαλίας Λεωνίδα Π. Χατζηαγγελάκη, διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας.

Η έκθεση υπό τον τίτλο «Μνήμης Ψήγματα» θα πραγματοποιηθεί στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό στις Παλιές Φυλακές Τρικάλων και τα εγκαίνιά της θα γίνουν σήμερα Τρίτη 19 Ιουνίου στις 20.00 .

Στα εγκαίνια θα μιλήσει ο ίδιος ο εκθέτης για τον ρόλο της αρχαιολογικής φωτογραφίας ως υλικού τεκμηρίωσης της αρχαιολογικής έρευνας αλλά και ως καλλιτεχνική έκφραση, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κρυσταλλία Μαντζανά, ο  δήμαρχος Τρικκαίων  Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ  Δημήτρης Χορταργιάς.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9.00 . έως 16.00.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος