Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
 

Δήμος Νέας Προποντίδας: Ενημέρωση για τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου»

Αναρτήθηκε: 14.06.2018

Ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς σας προσκαλεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Ν.Μουδανιά για την πρωταρχική ενημέρωσή σας ως προς τους στόχους, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τις επιλέξιμες δαπάνες στο πλαίσιο της Δράσης με κωδ.098 (Α.Π. 171/1061/Α3 της 04-06-2018) με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Open Mall» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία 2014-2020 με το οποίο επιδιώκεται η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς τουριστικούς και πολιτιστικούς πόρους.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, κάθε Αίτηση Χρηματοδότησης θα αποτελείται υποχρεωτικά από Δικαιούχο (Δήμος) και Συνδικαιούχο (οικείος Εμπορικός Σύλλογος ή οικείο Επιμελητήριο) που θα υλοποιήσουν ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων με στόχο α) την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και β) την οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.

 

Η πρόσκληση αφορά τους επαγγελματίες των Ν.Μουδανιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή ανάμεσα στις παρακάτω οδούς:

Μαμέλη (συμπεριλαμβάνονται όσοι δραστηριοποιούνται επί της οδού)

Τσαβούρα (δεν συμπεριλαμβάνονται όσοι δραστηριοποιούνται επί της οδού)

Παπαευστρατίου (συμπεριλαμβάνονται όσοι δραστηριοποιούνται επί της οδού)

Θεσσαλονίκης (δεν συμπεριλαμβάνονται όσοι δραστηριοποιούνται επί της οδού)

 

Ο Δήμαρχος

 

Εμμανουήλ Καρράς

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος