Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
 

Δήμος Ιλίου: Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Οφθαλμολογικού Ελέγχου στους Παιδικούς Σταθμούς

Αναρτήθηκε: 13.06.2018

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Οφθαλμολογικού Ελέγχου στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, που υλοποίησε ο Δήμος Ιλίου στο πλαίσιο των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από τον εθελοντή Χειρουργό Οφθαλμίατρο κ. Φώτιο Δεμερτζή και όσα νήπια διαγνώστηκαν με πιθανό διαθλαστικό πρόβλημα, δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες στους γονείς για περαιτέρω παρακολούθηση.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης, δήλωσε:

«Η έγκαιρη διάγνωση, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση πιθανών διαταραχών στην όραση των παιδιών και η παρακολούθησή τους είναι απαραίτητη, με δεδομένο ότι τα νήπια βρίσκονται σε διαρκή ανάπτυξη.

Θα ήθελα, για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές Ιατρούς για την πολύτιμη συμβολή τους στον τομέα της πρόληψης του Δήμου μας και ιδιαίτερα τον εθελοντή Χειρουργό Οφθαλμίατρο κ. Φώτιο Δεμερτζή για τη διενέργεια του προληπτικού οφθαλμολογικού ελέγχου στους Παιδικούς μας Σταθμούς.»

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος