Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
 

Δήμος Αμαρουσίου: Με τη B’ Έκθεση συνεχίστηκαν οι παρουσιάσεις των έργων που φιλοτέχνησαν οι σπουδαστές των Τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Αναρτήθηκε: 12.06.2018

Με τα εγκαίνια της Β’ Έκθεσης των Τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού συνεχίστηκε η παρουσίαση των έργων των ερασιτεχνών δημιουργών που θήτευσαν στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Αμαρουσίου κατά τη φετινή χρονιά.

Την έκθεση ζωγραφικής που φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) Νίκος Πέππας, ο οποίος μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συνεχάρη τους συμμετέχοντες και τους δασκάλους τους για τις δημιουργίες τους.

Ευχαριστώντας από την πλευρά της τον Δήμο για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον τομέα του πολιτισμού και τη συνέχιση των ερασιτεχνικών καλλιτεχνικών τμημάτων, η υπεύθυνη διδασκαλίες Ελεάννα Μαρτίνου, παρουσίασε με λίγα λόγια τα έργα των σπουδαστών στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α κ. Πέππα, και στους παρευρισκομένους.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος