Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη -ΕΛΛΑΔΑ 2018

Αναρτήθηκε: 18.05.2018

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που για το 2018 έχει αναλάβει η χώρας μας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Τετάρτη 23 Μαΐου, ώρα 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, ημερίδα και ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Μετά το τροχαίο, τι; Αιτίες-Επιπτώσεις-Ανταποκρίσεις σε συνάρτηση με το Τροχαίο». Σκοπός της ημερίδας είναι η κοινωνική ευαισθητοποίηση στην οδική ασφάλεια, τον σεβασμό και τη δικαιοσύνη στα Θύματα Τροχαίων.

Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Μαΐου, ώρα 17.00-21.00 στο Πάρκο Ανεξαρτησίας, ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με τους συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών και την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου μας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο δράσεις δημιουργικής απασχόλησης-ζωγραφικής για παιδιά με την επίβλεψη του καθηγητή εικαστικών κου Χαράλαμπου Φωτάκη.

Σάββατο 26 Μαΐου, ώρα 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, συναυλία «Στο μαγικό χαλί.. » από την ερμηνεύτρια παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής, κα Καίτη Μακρή και τον συνθέτη, καθηγητή  Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μηνά Ι. Αλεξιάδη.

Κυριακή 27 Μαΐου, ώρα 19.30: «Σκυταλοδρομία- Εθελοντική Αιμοδοσία Χέρι με Χέρι». Σημείο εκκίνησης από την παραλιακή στροφή Εγνατία και σημείο τερματισμού στον Φάρο. Συμμετέχει η φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης και το Ωδείο «Φαέθων» Αλεξανδρούπολης.

Οδηγίες: Η συμμετοχή στην σκυταλοδρομία είναι ελεύθερη για όλους μικρούς – μεγάλους, νέους και παιδιά, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος