Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 

Δήμος Μεγαρέων: Πολιτιστικές εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου

Αναρτήθηκε: 16.05.2018

Σε δυο διαφορετικές εκδηλώσεις συναντήθηκαν τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Περισσότερα από 210 μέλη  πήραν μέρος στην 1η ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή στη Λίμνη Στυμφαλία – Καρτέρι και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν μοναστήρια και άλλα αξιοθέατα της περιοχής, να ψυχαγωγηθούν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

 

Ακολούθησε μια γιορτή αφιερωμένη στην μητέρα που οργανώθηκε στο ΚΑΠΗ της Ν. Περάμου από το ακούραστο προσωπικό των ΚΑΠΗ με την κ. Ταντσιοπούλου και κ. Ρενιέρη να δίνουν το παρών και να συμβάλλουν σε συνεργασία με τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών  κ. Βασίλη Γκινόπουλο, κ. Νικόλαο Ρούσση και τις κυρίες Τούλα Παγιάτη και Ευγενία Κωνσταντίνου στην άψογη οργάνωση.

Την γιορτή πλαισίωσε μουσικά η χορωδία των ΚΑΠΗ με την καθοδήγηση της κ. Αγγελικής Πανταζή και ολοκληρώθηκε με την προσφορά εδεσμάτων και αναμνηστικών δώρων.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και τόνισε την σημαντική προσπάθεια που γίνεται από το ΔΣ του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» παρά τις οικονομικές αντιξοότητες να προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ψυχαγωγικές και πνευματικές αποδράσεις.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος