Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
 

Αλεξανδρούπολη: Σεμινάριο Εργασιακής Συμβουλευτικής

Αναρτήθηκε: 07.04.2018

Σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής, με σκοπό την υποστήριξη, κατάρτιση και επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, διοργανώνει την Τρίτη 17 Απριλίου, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών- Θυμάτων Βίας, του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης (Αίνου 46), με συνολική διάρκεια τεσσάρων ωρών (10:00-14:00) και η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ, το Επιμελητήριο Έβρου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, καθώς και το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 15 Απριλίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, στο τηλέφωνο 2551025629 και στο email: isotita@alexpolis.gr

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος