Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 

Δήμος Λέσβου: Συνάντηση δημάρχου Σπ. Γαληνού με τη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου

Αναρτήθηκε: 13.02.2018

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου,  Όλγα Ιορδανίδου, τον Υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ Γεώργιο Αντύπα, το στέλεχος της Υπουργείου Υγείας Μαρία Βαμβουρέλλη, στελεχH της 2ης ΥΠΕ, την Υποδιοικήτρια του Βοστάνειου Νοσοκομείου, Μαρία Ζερβου και τον Βασίλη Τεντόμα, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Ψάνη.

Κατά τη διάρκεια της γόνιμης και εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, συζητήθηκαν διεξοδικά σημαντικά θέματα συνεργασίας του Δήμου Λέσβου με την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και το Υπουργείο Υγείας για θέματα Υγείας, όπως η δημιουργία Πολυδύναμου Ιατρείου στην Αγιάσο και η δημιουργία Κέντρου στον Μανταμάδου. Ακόμη, ζητήθηκε από την ΥΠΕ η συνδρομή του Δήμου για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την αναζήτηση από την ΥΠΕ κτιρίου συγκεκριμένων  προδιαγραφών για την στέγαση των Τοπικών Μονάδων υγείας που θα λειτουργήσουν στο νησί μας. (Σχετικό link: http://www.2dype.gr/diagonismoi-promhtheies/item/7-2-2018)

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Γαληνός τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ενίσχυση και αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Λέσβου και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στην κατεύθυνση αυτή πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αυτονόητη.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος