Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 

Προγραμματική σύμβαση υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής-Παν. Πειραιά για την υποστήριξη της έκδοσης αδειών διαμονής των μεταναστών

Αναρτήθηκε: 23.01.2018

Προγραμματική σύμβαση υπογράφηκε σήμερα ανάμεσα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Πανεπιστήμιο Πειραιά, με αντικείμενο τη μετάβαση του υπουργείου στην πλήρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την παροχή επιστημονικής και τεχνολογικής υποστήριξης για την έκδοση αδειών διαμονής των μεταναστών στη χώρα.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, ‘Αγγελος Κότιος, παρουσία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Κλάπα, του αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου, Γρηγορίου Χονδροκούκη, της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου, Μαρίας Βίρβου, και του επιστημονικά υπεύθυνου του Πανεπιστημίου, Γεώργιου Τσιχριντζή.

Όπως επισήμανε ο υφυπουργός, η εφαρμογή του προγράμματος που θα έχει διάρκεια δώδεκα μήνες θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτάχυνση αλλά και στην αντικειμενικότητα των διαδικασιών για την έκδοση των αδειών διαμονής των νομίμων μεταναστών στη χώρα.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος