Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Εκδηλώσεις ΚΑΠΗ Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2018

Αναρτήθηκε: 23.01.2018

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής εύχονται καλή χρονιά με αγάπη και υγεία σε όλους και ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο 2018 έχει ως  εξής:

Τετάρτη 24  Ιανουαρίου, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα (Πλανητάριο): Παρακολούθηση  προβολής «Ζωή στο Σύμπαν».

Αναχώρηση στις 17:45μμ από τη 2η στάση Τσακού και 18:00μμ από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 4 € για την προβολή και 3€ για το πούλμαν.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου: Μουσικοθεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» στο  θέατρο  BROADWAY (Αγ. Μελετίου 61 και Πατησίων), σε σκηνοθεσία Γ. Βάλαρη. Με μια μεγάλη πρωταγωνιστική ομάδα και τον Γ. Πλούταρχο να ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια του Μ. Πλέσσα, αποκτά θεατρική μορφή μία από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές των ’60s.  Ερμηνεύουν οι Γ. Βογιατζής, Ζ. Δούκα, Θ. Ευθυμιάδης, Μ. Κορινθίου, Π. Πετράκης, Τ. Κωστής, Κ. Γαλίτης, Αγγ. Λάμπρη, Γ. Βάλαρης, και Έφη Παπαθεοδώρου.

Αναχώρηση: 17:30μμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 12 € για την παράσταση και 3€ για το πούλμαν.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη), 17:00μμ, στο Α’ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30): Σας περιμένουμε με τις αποκριάτικες στολές και το μεζέ σας για να «το Τσικνίσουμε». Δηλώσεις συμμετοχής στο προσωπικό.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου: Μουσικοθεατρική παράσταση «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» στο  θέατρο  ΑΛΙΚΗ  (Αμερικής 4), σε σκηνοθεσία Π. Ζούλια. Μια παράσταση-φόρος τιμής στον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργο Ζαμπέτα, που ξεδιπλώνει στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του. Ερμηνεύουν οι Β. Σταυροπούλου, Τ. Χαλκιάς, Λ. Ελευθερίου, Χρ. Τσάφου, Ελ. Καρακάση, Μ. Πατέλης.

Αναχώρηση: 17:30μμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 12 € για την παράσταση και 3€ για το πούλμαν.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου: Η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Α’ ΚΑΠΗ θα επισκεφθεί τον Γ’ Νηπιακό Σταθμό, όπου τα μέλη της θα αναβιώσουν με τους μικρούς τους φίλους το έθιμο της «κυρά Σαρακοστής». Συγκέντρωση στο Α΄ ΚΑΠΗ στις 9:30πμ.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος