Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 

Δήμος Βέροιας: Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για χιονοπτώσεις και παγετό

Αναρτήθηκε: 14.11.2017

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, η σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.Π.Π.) του Δήμου, για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, της Τμηματάρχου της Διεύθυνσης της Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κας Γεωργιάδου Κρυσταλλένιας, του Διοικητή της Π.Υ. Βέροιας, του Προϊσταμένου της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας, εκπροσώπων της Ι Μεραρχίας Πεζικού, του Α.Τ. Βέροιας, του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βέροιας, των Διευθύνσεων Α΄ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας, της Διευθύντριας Περιβάλλοντος του Δήμου, άλλων Δημοτικών Υπηρεσιών, Εθελοντικών Οργανώσεων και των Προέδρων της ΔΚ Βέροιας και των ΤΚ Πατρίδας, Πολυδένδρου, Ριζωμάτων, Τριλόφου και Φυτειάς .

Στη σύσκεψη, μετά από σχετική εισήγηση του Δήμου, για μια ακόμα φορά τονίστηκε η άρτια οργάνωση και η αποτελεσματικότητα του Δήμου, σε δράσεις  πολιτικής προστασίας και ειδικότερα σε δράσεις αποχιονισμού και αποπαγοποίησης, όπως και η άψογη συνεργασία του με όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.

Τέλος, επαναδιατυπώθηκαν οι αρμοδιότητες ανά Υπηρεσία και Φορέα, σε περίπτωση χιονοπτώσεων και παγετού και προσδιορίστηκαν προς επίλυση πρακτικά προβλήματα που προκύπτουν.

 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

 

 

Βασίλης Παπαδόπουλος

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος